En toen was ik zomaar klaar met de opleidingen! De opleiding tot CREF-methode behandelaar en de training Onbeperkt Ontspannen zijn inmiddels met goed gevolg afgesloten.

En sinds 1 maart richt ik mij, na een reorganisatie bij mijn werkgever, volledig op de verdere ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. Mijn eerste doelstelling (aantal klanten) per 1 juli heb ik inmiddels gehaald en nu is het tijd om na te denken over en te werken aan mijn doel per 1 januari.

Coolbenik!, mijn product met workshops en individuele begeleiding van jongeren met paarden, gaat hierin ook zeker weer een rol spelen, gezien de mooie resultaten die hiermee door jongeren in korte termijn behaald worden. Dit betekent dat ik met ingang van de eerste woensdag van september weer actief informatiebijeenkomsten zal gaan organiseren. En met ingang van de eerstvolgende schoolvakantie, of op een moment naar wens, zal ik ook weer workshops gaan organiseren.

Dus ben je nieuwsgierig naar wat een paard (en/of ik als coach) voor jou of je kind zou kunnen betekenen, kom dan langs op een informatiebijeenkomst. Elke eerste woensdag van de maand vanaf 16.30 uur. Als je je aanmeld staan de koffie en thee voor je klaar.