Ik kreeg een zeer fijne reactie (deze referentie over mij gaf ze aan een ander) van een dame die ik begeleid met behulp van mijn paarden:

“Ik heb een aantal sessies coachen met paarden gedaan. Nu zijn we over gegaan op het werken aan balans en ontspanning met behulp van de paarden. Zij en de paarden geven me inzicht in waarom ik ben zoals ik ben en hoe ik daar mee om ga maar ook vooral de… vraag stellen hoe wil jij er mee omgaan, wat wil je bereiken. Ze werkt vooral vanuit het gevoel. Soms dacht ik wel na een sessie wat moet ik er mee maar het werkt door. Je gaat onbewust echt met je zelf aan de gang. Het is ook gewoon leuk om op deze manier met jezelf bezig te zijn . daarom ook zo geschikt voor kinderen. spelenderwijs aan je zelf werken. Ik zou zeggen doen! Anita is een leuke, echte, inspirerende vrouw”